Oplossingen montage bagagerekje

Regelmatig krijgen we de vraag of het ombouwen van een bestaande fiets naar een elektrische fiets mogelijk is.
Een belangrijk item is de correcte manier om het bagagerekje te monteren.  Hieronder kan U enkele foto's vinden van verschillende manieren hoe een bagagerekje gemonteerd werd door onze installateurs of onze klanten.
Indien de oplossing van uw fiets hier niet zou tussen staan  is het daarom nog wel mogelijk. Gelieve contact met ons op te nemen zodat we uw advies kunnen geven.
Image
Image

Dit is de meest voorkomende situatie.

De 2 bagagerekstangen kunnen aan de kader bevestigd worden

Indien er geen punten op de kader voorzien zijn om de bagagerekstangen te monteren gebruiken we meestal een beugel die we achter het slot monteren. Deze beugel is verkrijgbaar bij ons zowel in het zwart als in het zilver.

Image
Image

Soms loopt er over het achterspatbord een platte ijzeren stang. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden voor de montage eentje ervan kan U op de foto zien.

Een andere mogelijkheid is dat de stang in het spatbord verwerkt zit langs onder. Door een stang te plooien kan dit eveneens opgelost worden.

Image
Image

Dit is een foto uit een ander hoek om te laten zien hoe de montage uitgevoerd werd.

Hier loopt de stang  om het bagagerekje te monteren verder door en worden onze stangetjes omgedraaid zodat ook dit gemonteerd kan worden.

Image
Image

Dit is een foto uit een ander hoek om te laten zien hoe de montage uitgevoerd werd.

Hier loopt de stang  om het bagagerekje te monteren verder door en worden onze stangetjes omgedraaid zodat ook dit gemonteerd kan worden. Deze foto werd uit een andere hoek genomen.

Image
Image

Dit is nog een andere oplossing met gebruik van een zwarte U- beugel dier je bij ons kan verkrijgen.

Nog een ander gebruik van onze U-beugel. U kan deze beugel vinden in onze webshop.